Author Topic: Can't get frogmod to work, at all  (Read 3213 times)

Offline karr0t

  • Corpse
  • *
  • Posts: 8
  • Hit points: +0/-0
    • View Profile
Can't get frogmod to work, at all
« on: February 03, 2012, 03:11:02 am »
I have tried the ported version to windows.
i am using a fresh install of saueraten justice, and i have not modified any frogmod config.

My issue is that i simply cannot connect to my server, i have tried "/connect" "connect 10.1.1.69" "/connect localhost"

I have set my PC  a static IP of 10.1.1.69 and my ports are fowarded and working correctly
« Last Edit: February 03, 2012, 03:13:22 am by karr0t »

Offline vampireturtle

  • Administrator
  • Super Devil
  • *****
  • Posts: 1453
  • Hit points: +18/-12
    • View Profile
    • grigoriada
Re: Can't get frogmod to work, at all
« Reply #1 on: February 03, 2012, 07:43:10 am »

Offline karr0t

  • Corpse
  • *
  • Posts: 8
  • Hit points: +0/-0
    • View Profile
Re: Can't get frogmod to work, at all
« Reply #2 on: February 03, 2012, 10:58:02 am »
Still cannot connect to the server. i keep getting "could not connect to server"
Could you please connect to me over teamviewer?
i have tried everything

Offline vampireturtle

  • Administrator
  • Super Devil
  • *****
  • Posts: 1453
  • Hit points: +18/-12
    • View Profile
    • grigoriada
Re: Can't get frogmod to work, at all
« Reply #3 on: February 03, 2012, 11:06:54 am »
I think you're using a really old version of frogmod. There was a binary compiled by jonlimle, I'm not sure what you're using there. I just recommend using the linux version.

Offline karr0t

  • Corpse
  • *
  • Posts: 8
  • Hit points: +0/-0
    • View Profile
Re: Can't get frogmod to work, at all
« Reply #4 on: February 03, 2012, 12:18:50 pm »
i am using jhonlimes ported frogmod, i couldn't get it to work on linux either

on linux i keep getting "undefined reference to `clock_gettime'" when building it
« Last Edit: February 03, 2012, 12:22:55 pm by karr0t »

Pupskuchen

  • Guest
Re: Can't get frogmod to work, at all
« Reply #5 on: February 03, 2012, 12:42:45 pm »
Well, I compiled a later version for windows some time ago, there are only 1-2 updates missing (i think)

Offline vampireturtle

  • Administrator
  • Super Devil
  • *****
  • Posts: 1453
  • Hit points: +18/-12
    • View Profile
    • grigoriada
Re: Can't get frogmod to work, at all
« Reply #6 on: February 03, 2012, 01:00:17 pm »
provide it, please, pup

Offline karr0t

  • Corpse
  • *
  • Posts: 8
  • Hit points: +0/-0
    • View Profile
Re: Can't get frogmod to work, at all
« Reply #7 on: February 03, 2012, 01:07:31 pm »
« Last Edit: February 03, 2012, 01:13:17 pm by karr0t »

Pupskuchen

  • Guest
Re: Can't get frogmod to work, at all
« Reply #8 on: February 03, 2012, 02:03:15 pm »
Did you read the wiki installation pages on github?
(Why do you run make with sudo?)

Offline karr0t

  • Corpse
  • *
  • Posts: 8
  • Hit points: +0/-0
    • View Profile
Re: Can't get frogmod to work, at all
« Reply #9 on: February 03, 2012, 02:07:54 pm »
sudo makes me feel powerful.

i just tried to redownload the git, and 'make' again, here is the output:

http://pastebin.com/YPKYHz8v

also i didn't even use sudo that time
« Last Edit: February 03, 2012, 02:16:37 pm by karr0t »

Pupskuchen

  • Guest
Re: Can't get frogmod to work, at all
« Reply #10 on: February 03, 2012, 04:49:01 pm »
Did you read the wiki & followed the steps there?

Offline vampireturtle

  • Administrator
  • Super Devil
  • *****
  • Posts: 1453
  • Hit points: +18/-12
    • View Profile
    • grigoriada
Re: Can't get frogmod to work, at all
« Reply #11 on: February 03, 2012, 05:38:46 pm »
we fixed this on irc. closing